Wat is Cashback - Nederland? - GlobalCashbacks.com
 

Wat is Cashback - Nederland?

Monday, 24 June 2019


Wat betekent Cashback?
Cashback betekent letterlijk geld terug. Winkels geven jouw een deel van je aankoopbedrag terug. Er zijn sites die jouw extra cashback geven als je aankoop bij een online winkel doet via hun site. Deze cashback krijg je niet van de winkel waar je je aankoopt doet of van het merk dat je hebt gekocht. Nee, deze cashback ontvang je van de cashbacksite zelf.

Hoe kunnen cashbacksites cashback geven?
De sites verdienen een commissie van de webshop als jij een aankoopt doet via de cashbacksite bij de webshop.
Een deel van de comissie die een cashbacksite verdient geven ze terug aan jou. Dit kunnen ze gratis doen omdat ze zelf ook een deel van de commissie houden.

Wat moet ik doen om deze cashback te krijgen?
Je moet je aanmelden bij de cashbacksite. Dit is eigenlijk altijd gratis. Er zijn enkele cashbacksites die enkele euro's vragen voor hun diensten, maar in dat geval geven ze je ook vaak een hoger deel van de commissie die ze verdienen. Als je je hebt aangemeld bij een cashbacksite dan log je in. Je zoekt de webshop op waar je een aankoop wilt doen en klikt dan op de link naar de webshop. Via deze link kan een cashbacksite je aankoop volgen en krijg je een bevestiging(smail) van de cashbacksite dat je een cashback hebt verdiend. Zodra de cashbacksite de commissie van de webshop heeft ontvangen gaan ze jouw cashback goedkeuren en wordt de cashback betaalbaar gesteld aan jou.

Wat zijn 100% cashbacksites?
100% cashbacksites bestaan niet. Een cashbacksite maken en onderhouden kost geld. Een goede cashbacksite maken kost minimaal € 7.500 en ook het onderhoud en beheren kost geld. Cashbacksites die zeggen 100% cashback te geven geven jouw 100% cashback op de laagste staffel van commissie die de cashbacksite krijgt. Bij 1 tot 10 verkopen krijgen ze bijvoorbeeld 6% commissie, bij 11 tot 25 verkopen ontvangen ze 7% commissie en bij meer dan 25 verkopen krijgen ze 8% commissie. Laat je dus niet leiden door de term 100% cashback!

Uniek registratiesysteem GlobalCashbacks
GlobalCashbacks geeft de webshops niet weer in categoriën zoals andere cashbacksites dat doen. Wij geven de webhops weer per land. Dat doen we met een belangrijke reden. Webshops geven namelijk verschillende commissiepercentages per land. Voor land A geven ze bijvoorbeeld 4%, land B 6% en land C 8%. Andere cashbacksites hanteren in zulke gevallen vaak het middelste percentage. Maar als je uit land A komt dan krijg je cashback over de 4% commissie en als je uit land C komt dan krijg je vaak maar cashback over de 6% commissie. Wij steven maximale transparantie en duidelijkheid na, daarom hanteren we ons systeem van landen als categoriën in plaats van categoriën als kleding, vakantie en reizen, telefoon en internet, huis en tuin, et cetera.

Waarom kiezen voor GlobalCashbacks.com?
Globalcashbacks geeft een goede cashbackvergoeding, namelijk 75% van de ontvangen commissies.
Maar bovenal hecht GlobalCahbacks aan jouw privacy. We vragen alleen de hoogstnodige persoonlijke gegevens van je. We verkopen NOOIT jouw persoonlijke gegevens. We traceren NIET wat je koopt. We sturen NOOIT spam mails. Er zijn GEEN verborgen kosten en we hebben jouw persoonlijke gegevens maximaal beveiligd. Daarnaast hebben we een uitstekend registratiesysteem van jouw cashbacks. Het aantal missende cashbacks is 0.01%. Bovendien krijg je in 99.9% van de gevallen het percentage dat we vermelden op onze site, door ons unieke registratiesysteem.

Your maximum savings on online purchases is our motive, so shop online from GlobalCashbacks and earn free cashback discount in Nederland


 

Please join our Facebook page

GlobalCashbacks also has a Facebook page.
We post news about new webshops,
great deals, tips for saving more money
when you shop online and many more
interesting news.

Please join our Twitter page

GlobalCashbacks also has a Twitter page.
We post news about new webshops,
great deals, tips for saving more money
when you shop online and many more
interesting news.